Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης Μορντοχάι Φριζής αποκάλυψε: "Οι Εβραίοι είναι ο Περιούσιος Λαός"



Αυτό και άλλα πολλά δήλωσε ο αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης Μαρδοχάϊ Φριζής σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Τρίτο Μάτι" που κυκλοφορεί. Εμείς αναρωτιόμαστε: Που είναι οι αντιρατσιστικές,αντιφασιστικές,αντιναζιστικές - αντι... οργανώσεις;
Δεν θα χαρακτηρίσουν "ακραίες" και "ρατσιστικές" τις δηλώσεις του αρχιραββίνου Φριζή; 



Το πόσο πατριώτες είναι οι θρησκευτικοί ηγέτες(και μπράβο τους) των Εβραίων αποδεικνύουν τα παρακάτω αποσπάσματα απο την συνέντευξη του Φριζή:



1) «Καλύτερα εμείς οι Εβραίοι να αντιμετωπίζουμε το μίσος των άλλων αλλά να είμαστε δυνατοί και ζωντανοί, παρά να είμαστε νεκροί και να έχουμε την συμπόνοιά τους»!..

2) «Η πόλις της Ιερουσαλήμ ήταν η αιώνια πρωτεύουσα του Κράτους του Ισραήλ από την εποχή του Βασιλιά Δαβίδ»...

3) «Κάποιος είναι Εβραίος εφόσον η μητέρα του είναι Εβραία. Εμείς πιστεύουμε ότι - ως ένα σημείο - είμαστε οι ίδιοι φυλετικά με τους Εβραίους της Βίβλου».. 

4) «Οι Εβραίοι είναι ο Περιούσιος Λαός, γιατί επιλέχτηκαν από τον Θεό να οδηγήσουν την Ανθρωπότητα, για να φέρουν τους άλλους ανθρώπους στον σωστό δρόμο»!!.. 

5) «Σύμφωνα με την δικιά μας Θρησκεία, το λάθος του Ιησού ήταν ότι ξεκίνησε να φέρει την Παγκόσμια Ειρήνη ξεπερνώντας το στάδιο του Εβραϊκού Λαού»..,

6) «Υπήρχε θεϊκός λόγος να δημιουργηθεί ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ. Οι δύο αυτές θρησκείες, μέσω του Ιησού και του Μωάμεθ, έφεραν την Ανθρωπό τητα σε έναν πιο ηθικό τρόπο σκέψης, σε έναν πιο μονοθεϊστικό τρόπο σκέψης απ' ότι οι Παγανιστές παλιότερα»...

7) «Εγώ, ένας Εβραίος από την Ελλάδα, δεν μεγάλωσα ως θρησκευόμενος Εβραίος. Έγινα Ραββίνος για έναν και μόνο λόγο: Την Εβραϊκή Ιστορία»!!!..


http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/02/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker