Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Είναι επιστημονική άποψη η άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων! Βίντεο

Οι Εβραίοι θέλουν να μας απαγορεύσουν να αρνούμαστε το Ολοκαύτωμα γιατί λένε ότι αυτό αποτελεί προτροπή σε νέο Ολοκαύτωμα!

Οι "Έλληνες" Εβραίοι ουδέποτε έβγαλαν ανάλογη καταδικαστική ανακοίνωση για την άρνηση των γενοκτονιών των Ελλήνων από διάφορους "προοδευτικούς" βουλευτές...


Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος δεν είναι απαραίτητα "Ναζί". Ούτε μισούν όλοι τους, τους Εβραίους.

Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος παγκοσμίως έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξουν τις θέσεις τους.

Σας αναφέρουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για να καταλάβετε τι συνέβη στις δίκες της Νυρεμβέργης.

Οι Εβραίοι έλεγαν ότι οι Ναζί τους έκαναν σαπούνι. Οι Ναζί κατηγορούμενοι τους είπαν αν έχουν αποδείξεις για αυτή τη φοβερή κατηγορία. 

Τότε οι Εβραίοι έφεραν ένα κομμάτι από σαπούνι στο δικαστήριο και είπαν ότι προέρχεται από Εβραίο. Οι Ναζί είπαν "Πως ξέρουμε ότι προέρχεται από άνθρωπο το σαπούνι;" Και τότε οι Εβραίοι και το δικαστήριο απεφάνθησαν: "Είναι προσβολή για τα θύματα το να αμφισβητείται το αποδεικτικό στοιχείο!!!"

Έτσι λοιπόν με τέτοια "αποδεικτικά" στοιχεία οδηγηθήκαμε στο ότι οι Εβραίοι γινόταν σαπούνια, ότι οι καμινάδες των φούρνων που τους έκαιγαν έβγαζαν σαπούνι και μαύρο καπνό, ότι τους έκαναν πουρέ σε μπετονιέρες, ότι τους έριχναν σε κλουβιά με αρκούδες και τα κόκκαλα τα έπαιρναν γύπες, ότι Εβραιόπουλα που είχαν δραπετεύσει απ' τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ζούσαν για μήνες στα δάση τρώγοντας αυγά πουλιών και εμετούς από λύκους που τα είχαν αγαπήσει και και και και...

Ενδεικτικά σας λέμε να παρακολουθήσετε το ντοκυμαντέρ "One Third of The Holocaust" που είναι μια λεπτομερέστατη έρευνα που ξεσκεπάζει τα δήθεν αποδεικτικά στοιχεία των Εβραίων για τα 6.000.000 θύματα του εβραϊκού ολοκαυτώματος.

Αλήθεια οι "Δημοκράτες" δημοσιογράφοι γιατί δεν κάνουν ένα ρεπορτάζ με βάση τα παρακάτω βίντεο και την έκθεση Λόϊκτερ;





=============================================================

Απ' τη σελίδα του ΚΙΣ:


Όπως τονίζει το ΚΙΣΕ «η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί προτροπή στην επανάληψη του ειδεχθέστερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και προσβάλει το ίδιο το Ελληνικό Κοινοβούλιο που θέσπισε την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, προσβάλει, επίσης, τους αγώνες των Ελλήνων για τη Δημοκρατία».


=============================================================


Βέβαια μην ξεχνάμε ότι οι αγαπητοί Εβραίοι που ο Θεός Γιαχβέ λένε πως τους επέλεξε να διοικήσουν το πλανήτη δεν ξέρουν τι πάει να πει ελευθερία του λόγου.. Όποιος διαφωνεί μαζί τους πρέπει να φιμώνεται δια νόμου! Και όλο αυτό λέγεται δημοκρατία!


4 σχόλια:

  1. Δεν φτάνει που ευεργετηθήκαν από τον συμπατριώτη τους τον Χίτλερ που τους έφτιαξε τό κράτος τους, τον συκοφαντούν κιόλας ! Η αχαριστία στο μεγαλείο της !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΌΛΑ ΌΣΑ αναφέρονται σε αυτά τα κείμενα είναι σαχλαμάρες. Η "τελική λύση του εβραϊκού προβλήματος" ήταν δεδηλωμένη πρόθεση του ναζιστικού κόμματος και στα πρώτα χρόνια του πολέμου ταυτίστηκε πλήρως με την εξολόθρευση τους. Οποιοσδήποτε ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα αυτό το γνωρίζει. Όλα τ΄άλλα είναι προχειρότητες για ημιμαθείς (ή, ακόμη χειρότερα, πολιτική σκοπιμότητα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΙ 182 ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

eXTReMe Tracker