Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ραββίνος εν Ελλάδι αποκάλυψε ότι οι Εβραίοι είναι ο "περιούσιος" λαός του Θεού!

Στο τεύχος 168 του περιοδικού "Τρίτο Μάτι" ο πρώην αρχιραββίνος  Μορντεχάϊ Φριζής, ο εγγονός του Συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή, που ήταν και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αξιωματικός εβραϊκής καταγωγής που σκοτώθηκε κατα τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, δήλωσε τα εξής φρικτά τα οποία απέκρυψαν οι φελλοί των καθεστωτικών ΜΜΕ..

1) «Καλύτερα εμείς οι Εβραίοι να αντιμετωπίζουμε το μίσος των άλλων αλλά να είμαστε δυνατοί και ζωντανοί, παρά να είμαστε νεκροί και να έχουμε την συμπόνοιά τους»!..

2) «Η πόλις της Ιερουσαλήμ ήταν η αιώνια πρωτεύουσα του Κράτους του Ισραήλ από την εποχή του Βασιλιά Δαβίδ»...

3) «Κάποιος είναι Εβραίος εφόσον η μητέρα του είναι Εβραία. Εμείς πιστεύουμε ότι - ως ένα σημείο - είμαστε οι ίδιοι φυλετικά με τους Εβραίους της Βίβλου».. 

4) «Οι Εβραίοι είναι ο Περιούσιος Λαός, γιατί επιλέχτηκαν από τον Θεό να οδηγήσουν την Ανθρωπότητα, για να φέρουν τους άλλους ανθρώπους στον σωστό δρόμο»!!.. 

5) «Σύμφωνα με την δικιά μας Θρησκεία, το λάθος του Ιησού ήταν ότι ξεκίνησε να φέρει την Παγκόσμια Ειρήνη ξεπερνώντας το στάδιο του Εβραϊκού Λαού»..,

6) «Υπήρχε θεϊκός λόγος να δημιουργηθεί ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ. Οι δύο αυτές θρησκείες, μέσω του Ιησού και του Μωάμεθ, έφεραν την Ανθρωπό τητα σε έναν πιο ηθικό τρόπο σκέψης, σε έναν πιο μονοθεϊστικό τρόπο σκέψης απ' ότι οι Παγανιστές παλιότερα»...

7) «Εγώ, ένας Εβραίος από την Ελλάδα, δεν μεγάλωσα ως θρησκευόμενος Εβραίος. Έγινα Ραββίνος για έναν και μόνο λόγο: Την Εβραϊκή Ιστορία»!!!..




Στη φώτο βλέπουμε σκηνή από τα αποκαλυπτήρια μιας ακόμη προτομής του Φριζή στην 

Θεσσαλονίκη.. Πρωταγωνιστές ήταν άνθρωποι υψηλού ήθους όπως ο νυν φυλακισμένος αρχικλέπτης Παπαγεωργόπουλος και ο αφορολόγητος πρόεδρος του ΚΙΣ Μωϋσής Κωνσταντίνης.. Στο βάθος διακρίνονται τα γαυγίσματα μερικών κομματόσκυλων καθώς και στελέχη του εκλεκτού λαού.. Εκρηκτικό μείγμα λοιπόν.. Κλέπτες και Εβραίοι σε πλήρη συνεργασία ή αλλιώς "πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια"..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker